miércoles, 16 de enero de 2013

Questionari de Bowling for Columbine


1. Quan Michael Moore acudeix a un banc, li ofereixen armes en canvi d'obrir un compte. Què et sembla aquesta oferta?
Em pareix un poc excesiu regalar un arma de foc per obrir un nou compte
2. Creus que s'és més poderós per tenir armes? Com conceps que *Gandhi s'enfrontara a l'Imperi Britànic sense armes? Com t'imagines el món si cada bala costara 5000 Euros?
No
Va vençer con moltes sonrises y paraules y mes firmeça poderosa al Imperi Britanic, es va guanyar molt/es seguidors en tots els continents del mon.
Yo crec que mes de un/a se pensaria si assasinarlo/a o no, solament per el coste    de    la    muniçió.
3. Comenta la següent frase que apareix en el documental: “Jo use la ploma perquè és més poderosa que l'espasa però tinc l'espasa per si falla la ploma”.
N'hi ha que evitar la violencia usasnt la ploma, y tenir sempre l'espasa per si falla la ploma
4. Es pot dir, tal com afirma Bush jr., que el seu objectiu de l'armament és sembrar la llibertat per tot el planeta? No tindrà alguna cosa que veure els diners en tota aquesta història?
Si que te que vore els diners,perque si la gent te por conpren armes i es troben molt segures i reben molts diner l'estat

5. Els americans culpen a les pel·lícules violentes, la TV, la subcultura del heavy metall, els videojocs, les armes de joguet, la societat, les drogues, Marylyn Manson, els negres, etc. A qui culparies tu?
Jo culpe primer la societat despres les drogues y per ultim els videojocs.
6. Què faries per a eradicar la violència?
Abans de aribar a les mans o a les armes, yo crec que es necesari parlar y recapacitar tot abans de actuar.
7. Què opines de la por de l'Amèrica blanca a l'Amèrica negra? de la por a les “abelles africanes assassines” que esperaven? que als negres se'ls mostre en la TV com terribles? i que s'embenen armes i municions en els supermercats?
Que n'hi ha molt de racisme d'una etnia a l'altra.
Té tanta por el america que es creuen tot el que diuen en les noticies tant y que han llegat a comprar “buunkers”.
En alguns llocs als negres els traten como si foren “Los malos de la pelicula”
Armes y Muniçió
8. Què et semblen les opinions del cantant Marilyn Manson sobre la tragèdia de Columbine? Estàs d'acord amb que por i consum són les constants de la nostra societat?
Em sembla que cada ú aporta la seua opinio siga bona o mala, pero el que diu el senyor manson alguna gent no lo hi aprobara.
Si
9. Comenta l'afirmació dels membres de l’anomenada Milícia de Michigan que sostenen que "tenir un arma és una responsabilitat: sinó tens arma, no eres responsable" , sobreentenent-se que tampoc eres ciutadà americà
Cada ú en la seva casa pot tenir armes per sentir-se mes segur o no.També pot tenir altra clase arma per trobar-se segur.
10. Quina vinculació estableix Michael Moore entre la cultura de la por i el nombre de morts per armes de foc a Estats Units?
Jo pense que cada persona es responsables tindre un arma de foc en casa o no
11. Sabies que, curiosament, el nombre més elevat d’homicidis als USA es produeix entre marit i muller, entre pares i fills, entre parelles o entre companys de treball?
No, no ho sabia..
12. Què vol explicar Michael Moore en parlar de les bitlles com a causa de la matança?
Esta utilizant la ironia
13. Quines són les imatges que acompanyen els títols de crèdit?

14. Què és el que més ens ha sorprés del documental? Ha canviat la teua opinió sobre algun dels temes tractats al documental? Coneixies els fets que ens explica en el seguit d’imatges acompanyades per la cançó de Louis Amstrong?
La venta d'armes en Supermercats
Si
A vegades
15. Quina relació estableix Michael Moore entre els nombrosos assassinats i la venda d’armes de foc? Estàs d’acord amb aquesta explicació?
Relaciona la historia violenta con els assasinats d'ara. Pero no té sentit perque altres paisos tambe tenen el nivel alt d'assasinats.
16. Quina influència té la televisió en l’augment de la violència?
Una part perque sempre discriminem a algú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario